Trabzonspor için tek başına FIFA'ya gidiyor 

Trabzonspor'un hakkını savunan sembol isim, FIFA'ya gidiyor.

Trabzonspor için tek başına FIFA'ya gidiyor 

Haber61 / Spor Servisi

Trabzonspor'un 3 Temmuz 2011'de başlayan şike mücadelesinde sembol bir isim haline gelen ve şike davalarında inisiyatif alarak temiz futbol için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen Atilla Dilaver, yaptığı açıklamayla FIFA'ya bireysel başvuru yapacağını duyurdu.


Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor taraftarları ve üyelerinin de içinde bulunduğu bir oluşum bordo mavili kulübe ihtar çekerek Trabzonspor'un şike mücadelesinde FIFA nezdinde daha etkin olmasını istemişlerdi. Oluşum, bu amaçla Trabzonspor'un kamuoyu oluşturması için daha güçlü adımlar atması gerektiğini vurgulamışlardı.

Bunun üzerine Trabzonspor Kulübü, konunun gündemdeki yerini alabilmesi için bir PR ajansıyla anlaşmakta olduklarını duyurmuştu. 

Trabzonspor Kulübü'nün FIFA'daki mücadelesinde etkin bir tavır takınması gerektiği görüşü gündemde yoğun bir şekilde tartışılırken şike davasının sembol isimlerinden Atilla Dilaver şok bir çıkış yaparak, bireysel olarak FIFA'ya başvuru yapacağını açıkladı. 

Atilla Dilaver, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bilgilendirmede, ''Şike konusunda FIFA'ya şahsi müracaat yapacağım. Adalet menziline varana kadar durmayacağız. Şikeci ve hamilerine rahat uyku uyutmayacağız. Bayram tatilini müracaatı hazırlamakla geçireceğim. Bir hardal tanesi kadar umut, Çin'de olsa dahi peşine gideceğiz. Asla pes etmeyeceğiz.'' ifadelerini kullandı. 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor