Trabzonspor için rövanş maçı

Trabzonspor 7-0'ın rövanşı için sahaya çıkacak

Trabzonspor için rövanş maçı
Trabzonspor için bugün Antalyaspor'a karşı oynanacak mücadelenin ayrı bir önemi buluyor.

10. hafta sonunda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 9 puanla 17. sırada yer alan Antalyaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak özel uçakla Trabzon’a gitti. Trabzonspor için bugünkü mücadelenin ayrı bir önemi buluyor.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirdiği geçen sezonun 33. haftasında Antalyaspor’a konuk olan Fırtına, sahadan 7-0 mağlup ayrılarak kulüp tarihinin en ağır yenilgisini almıştı. 

Antalya’da Eto’o yok

Geçen sezondan daha güçlü bir kadroya sahip olan Bordo-Mavililer, tarihi hezimetin ardından konuk edecekleri Antalyaspor’u devirerek kötü skoru unutturmak istiyor. Akdeniz ekibinde zorlu mücadele öncesi Gençlerbirliği maçında sakatlanan ve her iki bacak üst adalesinden yaşadığı sakatlıktan dolayı ligin ilk yarısını kapatan dünyaca ünlü Kamerunlu golcü oyuncu Samuel Eto’o takımdaki yerini alamayacak. Kırmızı-Beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Emre Güral ve kaleci Fornezzi ile izinli olan Serdar Özkan da takımlarını zorlu maçta yalnız bırakacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler