Trabzonspor için müthiş transfer iddiası!

Trabzonspor'un sezon başında Spartak Moskova'dan 6 milyon euro'ya renklerine bağladığı Waris Majeed için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.Gana basınında yer alan habere göre; devre arasında futbolcuya talip olan Katar'dan Lekhwiya kulübü Waris için

Trabzonspor için müthiş transfer iddiası!

Trabzonspor'un sezon başında Spartak Moskova'dan 6 milyon euro'ya renklerine bağladığı Waris Majeed için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.

Gana basınında yer alan habere göre; devre arasında futbolcuya talip olan Katar'dan Lekhwiya kulübü Waris için yeniden devreye girerken, Trabzonspor ile de görüşmelere başladı. Ganalı menajer Armand Kaya'nın müzakerelerde bulunduğu belirtilirken, bordo-mavililerin Youssef Msakni'yi istediği ileri sürüldü.

24 yaşında olan Msakni, orta sahada görev yapıyor. Önceki takımı Esperance Tunis ile 112 maça çıkıp 42 gol atan, 37 de asist yapan Msakni, Lekhwiya ile 67 karşılaşmada 30 gol attı, 30 da asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler