Trabzonspor için Milli Mutabakat oluşumu kurulmalı

Trabzonspor’un pilot takımı 146 Trabzon’un eski başkanı Serkan Kılıç, kulübün geleceği için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

Trabzonspor için Milli Mutabakat oluşumu kurulmalı

Haber61 / Özel / Tuncay Lakot / (Kaynak belirtilmeden kullanılamaz)

1461 Trabzon takımının eski başkanı Serkan Kılıç, Trabzonspor’un olağanüstü kongre kararını değerlendirerek atılması gereken adımlarla ilgili Haber61’e çarpıcı açıklamalarda bulundu.


HACIOSMANOĞLU VE USTA YÖNETİMİ SUÇLU

Önceki başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile şimdiki başkan Muharrem Usta yönetiminin kulübü borç batağına sürüklediğini söyleyen Serkan Kılıç, “1.2 milyar TL‘lik borç, normal şartlarda Trabzonspor’un veya büyük kulüplerin altından kalkabilecekleri bir borç değildir. Bu borçlanmaya istinaden borcu karşılayacak ticari veya sportif başarılar ve yatırımların olmayışı Trabzonspor’un elinde boş bir defter olarak kalıyor. Kulübün yıllık geliri borcun faizini ve banka borçlarının faizini karşılayamıyor. Gelinen noktada tribündeki en genç taraftar dâhil herkes, Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta yönetiminin bu işin suçlusu olduğunu biliyor” sözleriyle suçladı.

SAHTE ADAYLARA DİKKAT EDİLMELİ

Kongre sürecinde ortaya çıkacak sahte adaylara karşı uyaran Kılıç, “Sahte taahhütler vererek Trabzonspor’a aday olan herkesin peşinden gidilmemeli. Şu an Trabzonspor’un ihtiyacı olan şey, şehrin dinamiklerini bir araya getirmek ve Aralık ayındaki kongreye kadar bugünün şartlarında devam edebilmek. Gelecekte çocuklarımıza bırakacağımız bir Trabzonspor kalmayacak” diye konuştu.  

PARAM VAR, BENİ LİSTEYE YAZIN DEMEKLE OLMUYOR

Trabzonspor’un kurtuluşu için camianın önde gelen isimlerinin birlik olması gerektiğini vurgulayan Kılıç şöyle devam etti: “Bu yüzden siyasi parti ayrımı olmaksızın şehrin tüm dinamiklerinin, Trabzonsporlu Bakanlarımızın, eski başkanların bir araya gelmesi, kendi arkadaşımızın ismini yazalım şartı koşmadan ortak fayda gözetecek kişilerin yeni yönetimde olması şart.  Benim param var, beni de yazın demekle olmuyor.  Bu borç yapılanmasını kişilerin ayağına gidip toparlayabilecek kişiler olmalı. Bu yönetimle Trabzonspor’un borcunu kapatabilmek için üzerlerine hangi görev düşecekse onu yapmalı. Bu yönetim içinden bir ticari ekip oluşmalı, bir de sportif ekip oluşmalı. Bu sportif ekip Trabzonspor’un oyuncu kadrosu ve özüne dönüşüyle ilgili çalışmalar yapmalı. Ticari ekip de Trabzonspor’un borç yapılanması için kimlerin yanına gidilmesi gerekiyorsa gitmeli “

MİLLİ MUTABAKAT OLUŞUMU

“Trabzonspor’un paraya ihtiyacı var diye Medine dilencisi gibi camii önlerinde para toplanamaz” sözleriyle kalıcı çözüm aranması gerektiğini ifade eden Kılıç, “Bu yönetimin içindeki kişiler Trabzonspor’a ekonomik gelir getirecek projeleri geliştirerek hayata geçirecek. Trabzonspor için ellerini taşın altına koymalılar. Geçmişte ülkede yaşanan sıkıntıların sonunda Milli Mutabakat hükümetleri kurulurdu. Bu oluşumların içinde de sağcı ve solcu ayrımı olmazdı. Tüm partilerden insanlar bir araya getirilerek sıkıntılı dönemlerde bu tarz hükümetler kurulurdu. Trabzonspor için aynı Milli Mutabakat dönemi gibi bir oluşum kurulmalı. Bu anlamda da çok hızlı bir şekilde bu oluşumun öncülüğünü Trabzonsporlu bakanlarımızın oluşturduğu bir oluşumun oluşturulup hızlı bir şekilde hareket etmeleri lazım yoksa gelecekte çocuklarımıza bırakacağımız bir Trabzonspor olmayacak“ diye tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler