Trabzonspor için kritik karar verildi!

Haber61 TV’de yayınlanan ve Kadir Can ile Orhan Çavuşoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Kısa Pas programında Trabzonspor’un kongresi için kritik önem taşıyan davanın sonuçlandığı açıklandı. Orhan Çavuşoğlu , kongrede oy kullanacak üye listesinde usulsüz üyelerin

Trabzonspor için kritik karar verildi!

Haber61 TV’de yayınlanan ve Kadir Can ile Orhan Çavuşoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Kısa Pas programında Trabzonspor’un kongresi için kritik önem taşıyan davanın sonuçlandığı açıklandı.

Orhan Çavuşoğlu , kongrede oy kullanacak üye listesinde usulsüz üyelerin bulunduğu gerekçesiyle bazı üyelerin oy kullanmaya uygun olmadığı iddiasıyla açılan davada mahkemenin karar verdiğini söyledi.

Çavuşoğlu “ Mahkeme bugün akşam saatlerinde kararını verdi. Şu sıralarda karar yazılıyor. Ancak henüz karar olumlu mu olumsuz mu o konuda net bir bilgi yok"” İfadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor