Trabzonspor için kritik gün Cuma!

Trabzonspor heyeti CAS duruşması için gidiyor.

Trabzonspor için kritik gün Cuma!

Haber61 - Spor Servisi - FİFA Disiplin Kurulu’nun Şike süreci ile alakalı olarak TFF'nin kararına müdahale etmeyecekleri yönünde görüşmeden reddettiği dosya için Trabzonspor CAS’a başvurmuştu. Beklenen Duruşma 15 Mart 2019 Cuma günü görülecek. 

CAS’ta yapılacak duruşma hakkında Haber61 mikrofonlarına açıklamalarda Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu “Davanın lehimize sonuçlanacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un CAS’ta yapılacak olan kritik duruşmasından lehte bir sonuç beklediğini belirten Ahmet Ağaoğlu "CAS'da Cuma günü FİFA disiplin kurulunun dosyayı reddi ile alakalı duruşma olacak. CAS’tan çıkacak karar bizim lehimizde olacak, çünkü FiFA disiplin Kurulu’nun dosyayı görüşmeden reddetme yetkisi yok. Ama oraları biliyorsunuz. Bizim lehimize çıkması gereken bir karar, bakalım göreceğiz. Hukukçularımız, Yöneticilerimiz, Milletvekillerimiz bizimle olacak. Oraya gideceğiz. Önemli bir gün Cuma günü, Cumartesi günü de Erzurum maçı var. İnşallah ikisinden de iyi sonuç alırız. Erzurum maçında olumsuz sonuç sonrası 20 gün geçmez.” İfadelerini kullandı.

Ağaoğlu “İşlerin ciddiyetinde olmayanlar bize Trabzonspor ağlama duvarı değil diyorlar” diyerek “Biz ağlamıyoruz. Ağır bir görev üstlendik layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Evet Trabzonspor ağlama duvarı değildir ama Trabzonspor oturduğun yerde saçlarını karıştırırak, derinliği olmayan bir anlam ifade etmeyen, eleştirilerin yapıldığı bir camia değildir.  Eleştirinin her türlüsüne açığız. Şahsi hakaret ve kulübe hakaret kabul edilemez. Eleştiri derken bizim de bunda bir şey almamız lazım. Sırf yıpratma amacıyla yapılan eleştiriler zarar veriyor. Camiaya zarar verecek davranışlardan imtina etmek lazım." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor