"Trabzonspor için korkunç..."

Spor yazarı Mehmet Demirkol Trabzonspor - Beşiktaş maçında bordo mavililerin futbolunu yorumladı.Trabzonspor açısından bakıldığında Ersun Yanal'ın en kötü maçlarından biri olduğunu söyleyen Demirkol şöyle konuştu;"Öndeki beşlinin Trabzonspor'un öndeki beş

"Trabzonspor için korkunç..."

Spor yazarı Mehmet Demirkol Trabzonspor - Beşiktaş maçında bordo mavililerin futbolunu yorumladı.

Trabzonspor açısından bakıldığında Ersun Yanal'ın en kötü maçlarından biri olduğunu söyleyen Demirkol şöyle konuştu;

"Öndeki beşlinin Trabzonspor'un öndeki beşlisi olması korkunç bir durum. Kimse üzerine alınmasın ama Deniz, Cardozo'nun Yatabare'nin Waris'İn olduğu bir kadroda santrafor çıkmaz. Sefa ve Yusuf gibi iki seri oyuncu varken anlamadım ben Özer tercihini. Anlamadım ben Yanal'ın tercihini. Formsuzdu Ersun hoca, maç içinde de formsuzdu. Yani Bosingwa sakat Fatih'i çıkartıyor. Anlamadım, herhalde dalgındı. Formsuzdu o gün teknik direktörlerin de böyle formsuz günleri olabiliyor. Sabırsız bir başkan sabırsız bir seyirci var, Yanal'ın işi kolay değil..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler