Trabzonspor için flaş transfer iddiası: Emrehan Gedikli...

Trabzonspor'un Almanya'da forma giyen Emrehan Gedikli için devrede olduğu belirtildi.

Trabzonspor için flaş transfer iddiası: Emrehan Gedikli...

Süper Lig 'de topladığı 57 puanla en yakın rakibi Konyaspor 'un 9 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor için yeni bir transfer iddiası daha ortaya atıldı. Bordo mavili ekibin Bayern Leverkusen forması giyen Emrehan Gedikli'nin peşinde olduğu öne sürüldü.

Fanatik'te yer alan habere göre;

Trabzonspor; Jean Evrard Kouassi, Edin Visca, Tymoteusz Puchacz, Yusuf Erdoğan, Enis Destan, Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen'in ardından 9. hamlesini Emrehan Gedikli ile yaptı. 18 yaşındaki forvet ve Alman ekibi Bayer Leverkusen ile anlaşma sağlayan Bordo Mavili ekip, transferi kısa süre içerisinde duyuracak. Almanya alt yaş gruplarında milli olan Emrehan'ın güncel piyasa değeri 1 milyon Euro.

Leverkusen altyapısında yetişen ve özellikle U17 ile U19'da attığı gollerle adından söz ettiren Emrehan, 1.87 boyunda. Temmuz 2020'de profesyonel olan ve Bundesliga 1, Avrupa Ligi'nde 3 maçta şans bulan, Transfermarkt verilerine göre; güncel piyasa değeri 1 milyon Euro olan genç forvet, Almanya Milli Takımı forması giyiyor. U15'te 2 maça çıkan Emrehan, U16'da 5 maçta 3 gol, U17'de 8 maçta 6 gol, U18'de 1 maç, U19'da ise 4 maçta 1 gol attı.

Bu sezon Leverkusen U19'da çıktığı 8 maçta 13 golle skora katkı sağlayan 18 yaşındaki golcü, 1 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler