Trabzonspor için flaş transfer iddiası! Alman Yıldız geliyor

Trabzonspor’un Alman yıldız Marco Reus ile görüştüğü ileri sürüldü.

Trabzonspor için flaş transfer iddiası! Alman Yıldız geliyor

Borussia Dortmund'un Alman yıldızı Marco Reus’un, sezon sonu için Süper Lig devi Trabzonspor’un gündemine geldiği iddia edildi.

Hücum hattına takviye planlayan Trabzonspor’un, dünyaca ünlü yıldızın transferinde harekete geçtiği ileri sürüldü.

Thomas Meunier'i kadrosuna katan ve Belçikalı oyuncudan beklediğinin üzerinde bir verim alan Trabzonspor ikinci bombayı patlatmak üzere.

Devre arasında Abdullah Avcı'nın bizzat aradığı ve Trabzonspor'a davet ettiği Marco Reus için bu kez Meunier devreye girdi.

Thomas Meunier, Dortmund'dan eski takım arkadaşı Reus için Abdullah Avcı ile beraber görüntülü konuşmaya dahil oldu.

Daha önce Trabzonspor'a gelme konusunda çok da istekli olmayan Reus'un Abdullah Avcı'nın bazı sözlerinden etkilendiği ise gelen bilgiler arasında.

Abdullah Avcı ayrıca Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında kaydedilen görüntüleri de Reus'a gönderdiği ve Alman oyuncuyu etkilemeye çalıştığı öğrenildi.

marco-reus11.webp

Kaynak:Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler