Trabzonspor için flaş transfer iddiası! Alman ligini kasıp kavurdu

Trabzonspor’un transfer çalışmaları kapsamında Almanya’da oynadığı takımda performansıyla dikkat çeken isim gündeme geldi.

Trabzonspor için flaş transfer iddiası! Alman ligini kasıp kavurdu

Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürat kesmeden devam ediyor. Bordo mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, yaptığı açıklamada transferlerin yüzde 50’sinin tamamlandığını ifade etti.

Daha önce Laszlo Benes için girişimlerde bulunan Trabzonspor, Slovak futbolcuyu henüz ikna edemedi. Alman basını, bordo mavililerin Bundesliga 2’den başka bir oyuncunun gündemde olduğunu iddia etti.

8 VE 10 NUMARADA OYNUYOR

Alman basınında yer alan haberde St. Pauli, 13 yıl sonra yeniden Bundesliga’ya yükselirken Alman ekibindeki 28 yaşındaki Marcel Hartel’in bordo mavililerin gündeminde olduğu ifade edildi.

Hartel, lig ve kupada olmak üzere toplamda çıktığı 37 karşılaşmada 21 gol ve 15 asist yaparak Alman ekibinin gözde oyuncularından biri oldu. Orta sahada 8 ve 10 numara pozisyonlarında forma giyen Alman oyuncunun kanatlarda da görev yaptığı dikkat çekiyor.

Bundesliga’da bazı taliplerinin de olduğu ifade edilen Alman oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek. Alman basınında Trabzonspor yönetiminin oyuncuyla ilgili gelişmeleri takip ettiği ve kupa finali sonrası ilgili girişimin yapılması beklendiği bilgisi yer alıyor.

Trabzonspor için flaş transfer iddiası! Alman ligini kasıp kavurdu

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler