Trabzonspor için flaş transfer iddiası! Beşiktaş'ın eski golcüsü...

Trabzonspor'un, Beşiktaş'ın eski golcünü gündemine aldığı öne sürüldü.

Trabzonspor için flaş transfer iddiası! Beşiktaş'ın eski golcüsü...

Trabzonspor cephesinde, Southampton'dan Paul Onuachu'nun 10 milyon Euro'luk bonservisinin alınmasının zor olduğu belirtiliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın forvet transferi için gözünü Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst'a çevirdiği öne sürüldü.

Gelecek sezon için transfer planlamalarına başlayan Trabzonspor'un, Weghorst'u kadrosuna katmak istediği konuşuluyor.

Bordo-mavililer, Burnley'de sözleşmesi bulunan ve bu sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren Weghorst için harekete geçmeye hazırlanıyor.

ts-icin-flas-iddia-1.webp

31 yaşındaki Hollandalı golcü için tüm imkanların seferber edileceği ifade ediliyor. Weghorst'un, gelecek sezon Burnley'de devam etmeyeceği bilgisi de kulüp yetkililerine ulaşmış durumda.

Trabzonspor, daha önce ara transfer döneminde de Weghorst için girişimlerde bulunmuş ancak olumsuz yanıt almıştı.

Öte yandan, Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu'nun bonservisinin alınması ise oldukça zor görünüyor. Southampton'un 10 milyon Euro'nun üzerinde bir talebi olduğu biliniyor. Nijeryalı forvetin tekrar kiralanıp kiralanmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor