Trabzonspor için flaş Pelkas iddiası!

Fenerbahçeli gazeteciden dikkat çeken iddia: Pelkas Trabzonspor'a gitmek istiyor

Trabzonspor için flaş Pelkas iddiası!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in namağlup lideri Trabzonspor, ligde rakipleriyle arasındaki puan farkını açarken transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Özellikle sezonu kapatan Gervinho'nun yerine takviye yapmayı planlayan bordo mavililer için dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçeli gazeteci Ahmet Ercanlar, sarı lacivertlilerde forma giyen Yunan futbolcu Dimitrios Pelkas'ın vatandaşları Bakasetas ve Siopis'in forma giydiği Trabzonspor'a gitmek istediğini iddia etti. Ercanlar " Pelkas'ın Fenerbahçe'den ayrılıp, Trabzonspor'a gitmek istediğini duydum." ifadelerini kullandı. İddia kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar konulardan oldu.

TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

Geçen sezon Fenerbahçe'nin en iyilerinden olan Dimitrios Pelkas'ın, Pereira'nın teknik direktörlüğe gelmesinin ardından yedek kulübesine hapsolması nedeniyle yeni takım arayışına girdiği son günlerde basında yer aldı. 28 yaşındaki 1.75 boyundaki sol kanat Yunanistan milli takımında da forma giyiyor. Yetenekli futbolcu sağ kanat olarak da görev yapabiliyor.

Trabzonspor'a Pelkas iddiası!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler