Trabzonspor için flaş iddia! "Bonservisi elinde olan iki futbolcuyla..."

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, daha önce de gündeme aldığı iki isim için harekete geçtiği iddia edildi.

Trabzonspor için flaş iddia! "Bonservisi elinde olan iki futbolcuyla..."

Sezonu 6. sırada tamamlayan ve beklentileri karşılayamayan Trabzonspor'da yeni sezon için kollar sıvandı.

İlk etapta bonservisi elinde olan Kourbelis'i kadrosuna katan Trabzonspor'un, benzer şekilde yeni transferler yapmak istediği ifade ediliyor.

Trabzonspor için son iddia ise Alexander Djiku ve Florian Grillitsch oldu. Bordo mavililerin, daha önce de gündeme gelen ve kulüpleriyle sözleşmeleri sona eren 2 futbolcuyu yeniden gündemine aldığı öne sürüldü.

SAVUNMAYA DJİKU İDDİASI

Savunma hattına takviye düşünen Trabzonspor'un, Strasbourg ile sözleşmesi sona eren takım kaptanı Alexander Djiku için nabız yokladığı ifade ediliyor.

İstikrarlı performansı ile ön plana çıkan 28 yaşındaki Ganalı stoper, bu sezon Lig 1'de 31 maçta forma giymiş, 1 gol ve 2 asistlik performans göstermişti.

trabzonspor-icin-djiku-ve-griilich-iddiasi-1.jpg

YENİDEN GRLLİTSCH

Trabzonspor'un gündemine gelen bir diğer isim ise Florian Grillitsch oldu. Geçtiğimiz sezonda Trabzonspor'un gündemini meşgul eden ancak Ajax'a transer olan Avusturyalı orta sahanın sözleşmesi sona erdi. Boşa çıkan oyuncunun Trabzonspor tarafından yakından takip edildiği belirtiliyor.

Grillitsch, Ajax ile bu sezon 18 maça çıkmıştı.

trabzonspor-icin-djiku-ve-griilich-iddiasi-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor