Trabzonspor için en kritik hafta

Bordo-Mavililer’in, Antalyaspor mücadelesi büyük önem taşıyor. Puan tablosunda üstünde yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray’ın birbirleriyle kozlarını paylaşacak olması, Avrupa bileti için Trabzonspor’un iştahını kabartıyor.

Trabzonspor için en kritik hafta
Trabzonspor için kritik hafta... 10 maçtır kaybetmeyen Bordo-Mavililer, en son Beşiktaş’a 4-3 mağlup olarak, bu seriye son vermişti. Fırtına için bu hafta oynanacak olan Antalyaspor mücadelesi çok büyük önem taşıyor. Çünkü puan tablosunda, üstünde yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray’ın birbirleriyle oynaması, iki takımın da puan kaybetmesine neden olabilir. Bir ekibin puan kaybı yaşıyacağı mücadelede, Trabzonspor, Antalya deplasmanından berabere veya galip geldiği takdirde, üstünde bulunan takımlarla arasındaki farkı indirecek ve Avrupa’ya gitme şansını son haftalar öncesi daha da artıracak. Karadeniz ekibi zorlu maç öncesi dış saha performansına güveniyor.

Deplasman kralı

Süper Lig’de son 6 deplasman maçını kaybetmeyen Trabzonspor, 2010-11 sezonundan sonra dış sahada en çok puan topladığı dönemi yaşıyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı 11 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan Bordo- Mavililer, son 6 sezonun en iyi deplasman performansını sergiliyor. Fırtına, bu sezon deplasmanda, iç sahadakinden daha iyi bir performans sergiledi. Evinde oynadığı maçlarda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgiyle 21 puan toplayan Trabzonspor, deplasmanda ise 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi ile 23 puan elde etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor