Trabzonspor için dönüm noktası olmuşlardı şimdi rövanş zamanı

Trabzonspor için önemli maç.

Trabzonspor için dönüm noktası olmuşlardı şimdi rövanş zamanı

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Süper lig’in 29. Haftasında karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçı ayrı bir önem taşıyor. Süper Lig’in 12. Haftasında karşılaştığı rakibine 5-0 gibi bir skorla mağlup olan bordo mavililer, o tarihten itibaren kulüp içerinde radikal kararlar alarak Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz’ı kadro dışı bıraktı ve akabinde iki oyuncu ile de yolarını ayırdı. Hemen ardından oynadığı Fenerbahçe karşılaşmasına ise kalede uğurcan, Defans hattında Hüseyin Türkmen ile çıktı ve ezeli rakibini 2-1 gibi bir skorla mağlup etti.

Trabzonspor için adeta milat olan bu karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor ile 20 Nisan Cumartesi günü rövanş niteliğinde bir karşılaşmaya daha çıkılıyor. Bordo mavililerin hedefi karşılaşmayı kazanıp hem zirve yolunda yürüyüşünü sürdürmek hem de rövanşı almak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor