Trabzonspor için dönüm maçı

Sahasında Kayserispor'u yenerek moral bulan Trabzonspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçında da galibiyet istiyor.    Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor'da Kayserispor galibiyetinin ardından futbolcular, teknik heyet v

Trabzonspor için dönüm maçı
Sahasında Kayserispor'u yenerek moral bulan Trabzonspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçında da galibiyet istiyor. 
 
Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Trabzonspor'da Kayserispor galibiyetinin ardından futbolcular, teknik heyet ve yönetim Galatasaray maçından da 3 puanla ayrılmak için kenetlendi. Bordo-mavililer, Gatasaray maçından istediği sonuçla ayrılması durumunda Avrupa sıralaması için yeniden hedef koyacak.
 
GALATASARAY, DÖNÜM MAÇI
 
Trabzonspor, 21 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçını bu sezonun dönüm maçlarından biri olarak değerlendiriyor. Ligde bulunduğu konum itibarı ile hedefsiz bir takım görüntüsünde olan ve gelecek sezonun planlarını yapan Karadeniz ekibinin sarı-kırmızılı takım karşısında 3 puan elde etmesi halinde ligde yeniden hedefi olan bir takım haline gelecek. Kayserispor galibiyetinin ardından, seri puanlar toplamayı hedefleyen bordo-mavililer, Galatasaray, Osmanlıspor ve Torku Konyaspor maçlarından 9 puanı hanesine yazdırmayı planlıyor. Ligde 3. sırada bulanan Akhisar Belediyespor ve 4. sırada bulanan Medipol Başakşehir ile 8 puanlık fark bulanan Karadeniz ekibi elde edeceği seri galibiyetlerle Avrupa sıralaması için umutlanacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler