Trabzonspor için dikkat çeken yorum! “Oynamak istemeyen futbolcular ile…”

Trabzonspor’da Kasımpaşa karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyet sonrası Erman Özgür değerlendirmelerde bulundu.

Trabzonspor için dikkat çeken yorum! “Oynamak istemeyen futbolcular ile…”

Haber61 - Spor Servisi / Eski futbolcu ve spor yorumcusu Erman Özgür, Trabzonspor’un Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası yorumlarda bulundu.

Erman Özgür’ün değerlendirmeleri şu şekilde;

“FUTBOLCULARI BİR ŞEYLERE İNANDIRMAK GEREK”

Trabzonspor hedefsiz, uyumsuz ve konsantrasyona sahip olmayan bir görüntüdeydi. Oyuna bakarsan bu sonuç sürpriz değil. Trabzonspor bana göre puanı hak etmedi.

Trabzonspor’da futbolcuları bir şeyleri inandırmak gerek. Yoksa sezonun kalan kısmı epey işkenceye dönüşecek.

“DEVRİMSEL KARARLAR ALINMALI”

Yeni teknik adamı bir an evvel getirip, çalışmayı düşünmediği futbolcuları gönderip çekirdek kadro ile devam edeceksin. Zaten haftada 1 maçın var.

Trabzonspor’da devrimsel kararlar almak gerek. Hala kulübede Yusuf Yazıcı var ama seneye yok. Gbamin var, bana göre olmaması gerek. Bardhi var, gönderilmesi gerek. Hatta Gomez bile tartışılabilir.

“OYNAMAK İSTEYEMENLER HEMEN GÖNDERİLMELİ”

Bugün oyuncuların bireysel anlamdaki tavırlarına bakmak gerek. Gitmek istiyorlar mı, istemiyorlar mı? Trabzonspor’da mutlular mı, değiller mi? Trabzonspor’da oynamak isteyen futbolcular ile devam edilmeli. Oynamak istemeyen futbolcularla hemen yollar ayrılmalı. Yeni sezonda kimlerin takımda olacağı şimdiden belirlenmeli.

ermanözgür

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor