"Trabzonspor için çok zor bir transfer dönemi bitti"

Nevzat Aydın transfer döneminde yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu

"Trabzonspor için çok zor bir transfer dönemi bitti"
Haber61 Spor Servisi

Transfer döneminin bitmesinin hemen sonrasında Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın açıklamalarda bulundu.

Sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan Aydın, yapılan tüm transferlerin seyredilerek ve düşünülerek yapıldığını ve menajerlerin transfere karıştırılmadığını belirtti. Giden oyuncular konusunda iyi işler yaptıklarını da kaydeden Aydın "Çok zor bir transfer dönemi bitti. İtibarsızlık, UEFA FFP derken €41M'luk maaş €20M'a kadar indi. 7 nokta transfer. Daha da iyi olacak" dedi.

Menajerlerin önerdiği futbolculara kulak asmadıklarını söyleyen Aydın "Trabzonspor bu dönemde ilk defa menajerlerin önerdiği oyunculara mahkum olmak yerine, defalarca izleyip istediği oyuncuları transfer etti. Transfer yapış şekli olarak çok doğru yoldayız. Analitik ve izlemeye dayalı bir yapı kurguladık. Israr edelim, başarı mutlaka gelecektir." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan kendilerine destek olan taraftarlara da teşekkür eden Aydın " Castillo ve özellikle Onazi'de sizin de emeğiniz çoktur. "  dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor