Trabzonspor için çok kritik viraj

5 maç kaderi belirleyecek

Trabzonspor için çok kritik viraj
Ligin 11 haftasında sadece 11 puan toplayabilen ve tehlike hattına yakın durumda olan Trabzonspor için ilk yarıda geriye kalan 5 maç hem futbolcular hem de teknik heyetin kaderini derinden etkileyecek.

Oyuncular cephesinde özellikle formsuz isimler için bu süreç hayati değerde. Jun Suk, Muhammet Demir, N’Doye, İbanez, Onazi, Bero, Castillo gibi isimler eğer gelecek 5 haftada toparlanıp beklentileri karşılayabilirse o zaman ikinci yarıdaki rekabette ellerini güçlendirmiş olacaklar. Ancak tersi bir durumda yönetimin bu isimlerin yerine hem transfer yapması hem de kendilerini gözden çıkarması işten bile değil.

Kötü senaryo olursa...

Hedefteki isim Ersun Yanal için de durum çok farklı değil aslında. Deneyimli hoca da bu 5 maçta alınacak sonuçlardan direkt olarak etkilenecek. Sadece dışarıda değil, yönetim içinde de ciddi muhalifleri bulunan Yanal’ın kredisi birçok sebepten ötürü dip yaptı. Şimdi Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarıyla final yapılacak periyotta ya tabloyu terse çevirip güven tazeleyecek ya da ipler büyük ihtimalle kopma noktasına gelecek. Yanal’a her fırsatta sahip çıkan Başkan Muharrem Usta’nın bile kötü senaryonun hayata geçmesi durumunda hocasının arkasında durmakta zorlanacağı vurgulandı. 

İLK YARIDA KALAN MAÇLAR
Gençlerbirliği (D)
Kayserispor (D)
Adanaspor
Başakşehir (D)
Fenerbahçe

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor