Trabzonspor için çılgın iddia! "İki eski yıldız geri dönecek"

Yeni sezonun kadrosunu şimdiden planlamaya başlayan Trabzonspor için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Trabzonspor için çılgın iddia! "İki eski yıldız geri dönecek"

Geçtiğimiz sezon şampiyon olan ancak yeni sezondan umduğunu bulamayan Trabzonspor, yeni sezon için kolları sıvadı.

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro kurma hesapları yapan Trabzonspor için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Bordo mavili ekibin, şampiyonluk kadrosunda yer alan ve ciddi katkılar sağlayan Cornelius ve Nwakaeme için harekete geçtiği iddia edildi.

Akşam Gazetesi'nde yer alan iddiaya göre; Cornelius ve Nwakaeme için şartlar oluşması halinde her iki isim de kiralık olarak kadroya katılmaya çalışılacak.

cornelius-kopenhagen

Bordo mavili ekip, Cornelius'u sezon başında 6 milyon Euro bedelle Kopenhag'a satmıştı. Nwakaeme ise sözleşmesi sona erdikten sonra Al-Fahya'nın yolunu tutmuştu.

Cornelius, Trabzonspor kariyerinde 49 maçta 20 gol ve 6 asistlik performans göstermişti. Nijeryalı yıldız Nwakaeme ise bordo mavili forma altında 145 maçta 47 gol ve 40 asistlik performans sergilemişti.

nwakaeme (3) - Kopya

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor