Trabzonspor için çatı aday kararı!

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen tarafından organize edilen genişletilmiş divan kurulu toplantısında, 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Trabzonspor seçimli genel kuruluna tek listeyle gidilmesi yönünde kararı çıktı.    Trab

Trabzonspor için çatı aday kararı!
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen tarafından organize edilen genişletilmiş divan kurulu toplantısında, 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Trabzonspor seçimli genel kuruluna tek listeyle gidilmesi yönünde kararı çıktı. 
 
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen, genişletilmiş divan kurulu toplantısında, birlik ve beraberlik fikri ön plana çıkarken, 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan seçimli genel kurulu Trabzonspor'un tek listeyle gitmesi yönünde görüş birliği ortaya çıktı.
 
Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen'in başkanlığındaki toplantıya, eski başkanlar Salih Erdem, Özkan Sümer, Atay Aktuğ ve Faruk Özak'ın yanı sıra Divan Kurulu eski başkanları ve eski asbaşkanlar katıldı. Toplantıya katılamayan bazı eski başkanların ise çıkacak olan karara uyacakları yönünde bilgi verdikleri öğrenildi.
 
"ESKİ BAŞKANLARDAN BİRİNİN BAŞKANLIĞINDA SEÇİMLERE GİDİLME FİKRİ ORTAYA ÇIKTI"
 
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, toplantıda yaklaşan genel kurul değerlendirildiğini belirterek, eski başkanlardan birinin tek liste oluşturması ve seçimlere birlik ve beraberlik içinde gidilmesi yönünde bir fikrin ortaya çıktığını vurguladı.
 
Sürmen, Trabzonspor camiasının birlik ve beraberlik noktasında bir beklentisinin olduğunu belirterek, "Trabzonspor'un sorunlarına çözüm üretecek güçlü bir yönetimin kurulması herkesin beklentisi. Mevcut başkan adaylarının da içinde olacağı yönetime eski başkanlardan birinin başkanlığında kongreye gidilebilir fikri ağırlık kazandı" dedi.
 
"BU SESE HERKES KULAK VERMELİ"
 
Sürmen, eski başkanların geçmişte yaşanan kırgınlıkları bir tarafa bırakıp birlik çağrısı yapmasının çok önemli olduğunu belirterek, "Toplantıya Trabzon'da bulunan bütün eski başkanlarımız katıldı. Trabzon'da olmayıp katılamayan başkanlarımızla da toplantıda bulunan başkanlarımız görüşme yapacak. Buradan çıkacak ortak karar doğrultusunda mevcut başkan adaylarımızla görüşme yapacaklar. Burada önemli olan eski başkanlarımızın geçmişte yaşadıkları kırgınlıkları bir tarafa bırakıp birlik ve beraberlik çağrısında bulunmaları. Bunu herkesin doğru okuması gerekiyor. Göreve gelecek olan başkan yarın seçildiğinde destek isteyecek o yüzden bu sese kulak vermeleri gerekiyor. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olursa iyi olacak olmazsa da başkan adaylarımıza başarı dileyeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler