Trabzonspor için Avrupa zamanı!

Süper Lig'de fırtına gibi esen Trabzonspor, perşembe günü karşılaşacağı Rus ekibi Krasnodar’ı da yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde ilk galibiyetini almak istiyor.

Trabzonspor için Avrupa zamanı!

Süper Lig'de son üç maçını kazanarak ikincilik koltuğuna oturan Trabzon, Avrupa Ligi C Grubu'nda da perşembe günü ilk galibiyetini elde etmek istiyor. Gruba şanssız Getafe mağlubiyeti ile başlayan, ardından Basel'i elinden kaçıran Fırtına, Rus ekibi Krasnodar'ı gözüne kestirdi. Grupta puanı bulunmayan rakibini mağlup edip iddiasını ortaya koymak isteyen bordo-mavililerde galibiyetten başka şey düşünülmüyor. Teknik direktör Ünal Karaman da, hem lig hem de Avrupa'da zorlu bir süreçten geçtiklerini belirtirken, "Bu süreçten başımız dik çıkmak istiyoruz" dedi. 53 yaşındaki hoca, rakiplerini uzun süredir izlediklerini belirterek, "Her maçta camiamızı iyi temsil etmek istiyoruz. Maksimum verimlilik, doğru pozisyonlara girmek ve doğru sonlandırmayla bizi memnun eden bir sonuç almak istiyoruz" diye konuştu.

TAKIMA BİR GÜN İZİN VERDİ

Teknik direktör Ünal Karaman, Gaziantep maçının ertesi günü antrenman yaptırdığı oyuncularına dün izin verdi. Bir gün istirahat eden bordo-mavili takım, perşembe günkü Krasnodar sınavı hazırlıklarına bugün yeniden başlayacak.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor