Trabzonspor için 9 puanlık maç

Trabzonspor'un yarın Kasımpaşa ile oynayacağı maç fırsat niteliğinde.

Trabzonspor için 9 puanlık maç

Trabzonspor Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. İstanbul'da oynanacak karşılaşma 04.mart Perşembe(Yarın) saat 20.00'da oynanacak ve mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. 

Trabzonspor zirve yarışında yeniden ümitlenmek için bu maçtan mutlak 3 puan kazanmak zorunda.

Süper Lig'de 36 puanla 4. sırada Trabzonspor'un önündeki Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybetmesi bir fırsat olarak görülüyor. Beşiktaş dün oynadığı Kayserispor karşılaşmasında 2 puan kaybederken, Galatasaray da bu akşam oynadığı Erzurumspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti.

Bir maç eksiği bulunan Trabzonspor eğer yarınki maçı kazanırsa puanını 39'a çıkaracak ve 41 puanla 3. sırada bulunan Beşiktaş ile puan farkını 2'ye, 46 puanla 2. sırada bulunan Galatasaray ile puan farkını 7 'ye düşürecek. Ayrıca en yakın rakibi 35 puanlı Konyaspor ile de farkı 4 puana çıkaracak. Konyaspor bu hafta Göztepe ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetmişti.

Taraftarlar yarın Kasımpaşa ile oynanacak karşılaşmaya artık 9 puan gözüyle bakıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor