Trabzonspor için 14 günde 4 kader maçı

Lig tarihinin en kötü dönemini yaşayan Trabzonspor'da oynanan futbol camiayı gelecek için tedirgin ederken, 14 günde oynanacak olan 4 kritik maç Bordo - mavililer için hayati önem taşıyor. Bu hafta sonu Konyaspor'a konuk olacak olan Trabzonspor bu maçın a

Trabzonspor için 14 günde 4 kader maçı

Lig tarihinin en kötü dönemini yaşayan Trabzonspor'da oynanan futbol camiayı gelecek için tedirgin ederken, 14 günde oynanacak olan 4 kritik maç Bordo - mavililer için hayati önem taşıyor.

Bu hafta sonu Konyaspor'a konuk olacak olan Trabzonspor bu maçın ardından sahasında peş peşe 3 maç oynayacak. Bu maçların hem şampiyonluk hemde küme mücadelesi veren takımlarla olması ise durumun ciddiyetini daha net bir şekilde ortaya koyuyor.

Bu maçlarda alınacak sonuçlar Trabzonspor'un olduğu kadar rakipler içinde hayati önem taşırken, Bordo mavili ekibin Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, bu zorlu süreçte taraftarların yanlarında olmasını istedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor