Trabzonspor için 10 numara hafta! Bir güzel haber daha!

Trabzonspor en yakın rakibine 7 puan fark attı.

Trabzonspor için 10 numara hafta! Bir güzel haber daha!

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligde 12 hafta sonunda en yakın rakibine 7 puan fark attı.

Bordo mavililer ligde Beşiktaş’ı Abdülkadir Ömür ve Cornelius’un kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek liderliğini namağlup şekilde sürdürdü.

Aldığı galibiyetle puanını 30 yapan Trabzonspor, milli ara öncesinde oynanan son karşılaşmalarda, 23 puanla 2. sırada yer alan Hatayspor’un Adana Demirspor’a 1-0 mağlup olması sonrasında en yakın rakibinin 7 puan önünde haftayı tamamlamış oldu.

Konyaspor deplasmanda Göztepe’yi 2-1 mağlup ederek puanını 23 yaptı ve Hatayspor’un ardından averajla 3. sırada kendine yer buldu.

Galatasaray ise deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak puanını 21 yaptı ve averajla Çaykur Rizespor’a deplasmanda 2-0 mağlup olan Alanyaspor’un önünde 4. sırada yeraldı.

Fenerbahçe, bu akşam haftanın son karşılaşmasında saat 19:00'da evinde Kayserispor ile karşılaştı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. 1 Puan alan Fenerbahçe'nin de Trabzonspor ile puan farkı 10'a çıktı. 

Ayrıca Trabzonspor rakiplerinin puan kaybetmesi ile haftayı 10 puan karda kapattı.

İŞTE PUAN DURUMU

Trabzonspor 7 puan fark attı

Haber61 – Spor Servisi – 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor