Trabzonspor Hosseini’yi bitirdi, Ağaoğlu’ndan özel teşekkür geldi

Trabzonspor, İranlı stoper Majid Hosseini’nin transferini bitirdi.

Trabzonspor Hosseini’yi bitirdi, Ağaoğlu’ndan özel teşekkür geldi

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor bir süredir transferi için uğraştığı Majid Hosseini’yi kadrosuna kattı.

Istiklal Kulübü başkanının çıkardığı zorluklar nedeniyle uzun süredir gerçekleşemeyen Hosseini transferi, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun diplomatik yollardan girişimleriyle sonlandırıldı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, konuyla ilgili Haber61’e yaptığı açıklamada transferde en büyük payın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na ait olduğunu belirterek “ Bu transferde İstiklal kulübünün başkanının tavrı nedeniyle büyük bir kriz yaşandı. Krizi Bakanımız Çavuşoğlu’nun büyük çabaları sonucunda aştık. Ayrıca krizin aşılmasında Tahran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin’in de payı var. Konu İran Cumhurbaşkanı Ruhani’ye kadar gitti.” İfadelerini kullandı.

Ağaoğlu ayrıca başta Bakan Çavuşoğlu olmak üzere transferde payı geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek resmi siteden de açıklama yayınlayacaklarını belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler