Trabzonspor Hosseini transferinde o maddeye takıldı

Trabzonspor’un Hosseini transferi sözleşmesindeki maddeye takıldı.

Trabzonspor Hosseini transferinde o maddeye takıldı

Haber61 - Spor Servisi - Tuncay Lakot - Trabzonspor, bir yandan yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da takımın eksik bölgelerine takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Transfer için öncelikli bölgelerden olan stoper mevki için uzun zamandır görüşmelerin sürdüğü, geçtiğimiz günlerde de Trabzon’a gelen İranlı 22 yaşındaki Majid Hosseini transferi, oyuncunun sözleşmesindeki madde nedeniyle tamamlanamıyor.

BAŞKANIN İZNİ GEREKİYOR

Genç oyuncunun sözleşmesinde yer alan “Avrupa Kulüplerine transferinde 100 Bin Dolar öder” maddesindeki ayrıntı transferin tamamlanmasına engel oluyor. Bu ayrıntıda oyuncunun transferi sırasında Esteghlal FC Kulüp başkanının izni alınması gerektiği yer alıyor.

Trabzonspor, oyucunun transferini tamamlamak için İran kulübüyle görüşmelerini sürdürürken ilişkilerin bozulmaması için anlaşma zemini arıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler