Trabzonspor hisselerinde olağan dışı hareket mi var? SPK açıklama istedi!

Sermaye Piyasası Kurulu Trabzonspor’dan açıklama istedi.

Trabzonspor hisselerinde olağan dışı hareket mi var? SPK açıklama istedi!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor’un Borsada işlem gören hisseleri ile alakalı Sermaye Piyasası Kurulu açıklama istedi. Olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin istenen açıklamaya Trabzonspor, açıklanmamış özel bir durum olmadığı yöneünde cevap verdi.

Trabzonspor’dan KAP’a yapılan açıklamada “Borsa Başkanlığı'nın 29.11.2019 tarihli BİAŞ-2-9098 sayılı yazısı ile şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına ilişkin Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususundaki açıklamalarımız talep edilmiştir.

Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketimizin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. “ ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor