Trabzonspor hesapları kapatıyor

Ligin ilk devresinde Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği ile berabere kalan Trabzonspor, ikinci yarıda 3 rakibini de devirmeyi başardı, 9 puanı hanesine yazdırdı.

Trabzonspor hesapları kapatıyor

Fırtına tek tek hesap kapatıyor... Ligin ilk yarısında Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile 1-1, Gençlerbirliği’yle de 2-2 berabere kalan Karadeniz temsilcisi ikinci devrede bu rakiplerini devirmeyi başardı. Paşa’yı 6-0, Fenerbahçe’yi de 2-1 yenen Trabzonspor’un son kurbanı Gençlerbirliği oldu. Bordo-Mavili ekip, Başkent temsilcisini 2-0 mağlup etti ve ilk yarıda puan kaybettiği üç rakibinden de rövanşları aldı.

Sıradaki hedef Sivas

Karadeniz devi 3 maçtan tam 9 puan çıkardı ve zirve yolunda önemli bir seri yakaladı. Fırtına’nın sıradaki hedefi ise Sivas... İlk yarıda son dakikada yediği golle Sivas’a 2-1 mağlup olan Trabzonspor önümüzdeki hafta Kırmızı-Beyazlılar’ı yenerek, hem rövanşı almayı hem de şampiyonluk yolunda rakibine ağır bir darbe vurmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor