Trabzonspor hesap kapatacak

Trabzonspor, sezonun ilk yarısında puan kaybettiği Sivasspor ve Kayserispor maçlarından 6 puan hedefliyor. Her iki rakibiyle de berabere kalan Trabzonspor, hesabı kapatmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor hesap kapatacak

Trabzonspor’un başındaki ilk maçına 9. haftada Erzurumspor karşısında çıkan Abdullah Avcı, 1-0’lık galibiyetle başlamıştı. Ardından Ankaragücü’nü de aynı skorla deviren Bordo-Mavililer, sonrasında ise üst üste oynadığı Sivasspor (1-1) ve Kayserispor (0-0) maçlarında toplam 4 puan yitirdi. Fırtına, bu kez aynı periyottan hem 6 puan çıkartmak hem de ilk yarının rövanşını almak istiyor. 3 Nisan Cumartesi günü Sivas’a konuk olacak Bordo-Mavililer, 6 Nisan’da ise Kayserispor’u Akyazı’da ağırlayacak. Yoğun fikstüre sıkı şekilde hazırlanan Trabzonspor’da, teknik direktör Abdullah Avcı motivasyonu üst düzeyde tutuyor. 

10 Nisan’da Rize var

4-1’lik Ankaragücü galibiyetiyle milli araya girdiklerini hatırlatan Avcı, “Bıraktığımız yerden devam edelim. Tekrar seri yakalamamız gerekiyor. Unutmayın, zirvede her şey olabilir. Daha 10 maç var. Biz kazanalım yeter. Sonuna kadar bu yarışta olacağız. Pes etmeyeceğinizi herkese gösterin” sözleriyle takımı ateşliyor. Üst üste çıkılacak Sivas ve Kayseri karşılaşmalarından 6 puan isteyen Avcı, sonrasında ise takımı Çaykur Rize mücadelesine hazırlayacak. Deplasmandaki o maç, 10 Nisan Cumartesi günü oynanacak. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler