Trabzonspor her maç katledildi

Son 6 haftada 14 puan kaybeden bordo-mavili takım hakemlerden çok çekti. Fırtına bu sezon bir çok karşılaşmada hakem kurbanı olarak puan yitirdi   iŞTE HAKEM HATALARINDAN EN ÇOK GÖZE ÇARPANLAR   TRABZON-G.SARAY: 0-1  1 PENALTI VERİLMEDİ 1 G.Saray derbisi

Trabzonspor her maç katledildi
Son 6 haftada 14 puan kaybeden bordo-mavili takım hakemlerden çok çekti. Fırtına bu sezon bir çok karşılaşmada hakem kurbanı olarak puan yitirdi
 
iŞTE HAKEM HATALARINDAN EN ÇOK GÖZE ÇARPANLAR
 
TRABZON-G.SARAY: 0-1 
1 PENALTI VERİLMEDİ 1 G.Saray derbisinde Denayer'in ceza alanında elle kestiği topta hakem Cüneyt Çakır penaltıyı es geçti.
 
TRABZON-T. KONYA: 1-2 
1 HATALI PENALTI, GOL 21 CM OFSAYT Konya maçında Süleyman Abay, Mustafa Yumlu'nun, Rangelov'a ceza sahası dışındaki müdahalesini içeri çekti ve penaltı verdi. Ardından Traore, 21 cm ofsayttan golü attı.
 
TRABZON-AKHİSAR: 2-2 
2 HATALI PENALTI KARARI Akhisar Bld. maçını yöneten Alper Ulusoy, kaleci Lukac'ın Yusuf'u ceza alanında indirmesine 'devam' dedi. Ahmet 
Cebe kendini atınca ise hatalı penaltıyı anında verdi.
 
TRABZON-GAZİANTEP: 2-2 
2 NET PENALTI VERİLMEDİ Gaziantepspor maçında Çağatay Şahan, Larsson ve Aroyoko'nun ceza alanında elle kestiği pozisyonlarda iki penaltıyı vermedi. Ayrıca maçta kural hatası yapıldı.
 
Bu 4 örneğin yanı sıra yine bir çok maçta daha Trabzonspor'un hakemler tarafından açıkça katledilmesi taraftarı da bordo mavili camiayı da çileden çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler