Trabzonspor, hentbolda çıkışını sürdürdü

Erkekler Hentbol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Ankara Hentbol İhtisas'ı 36-23 yenen Trabzonspor, ligde art arda ikinci galibiyetini aldı.   Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, Antalyaspor maçıyla yakaladıkları çıkışı, Ankara Hentbol İhtisas'ı yen

Trabzonspor, hentbolda çıkışını sürdürdü
Erkekler Hentbol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Ankara Hentbol İhtisas'ı 36-23 yenen Trabzonspor, ligde art arda ikinci galibiyetini aldı.
 
Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, Antalyaspor maçıyla yakaladıkları çıkışı, Ankara Hentbol İhtisas'ı yenerek sürdürdüklerini belirtti.
 
Ahmet Kaynak, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ederek, "Art arda ikinci galibiyetimizi aldık. Gün geçtikçe toparlanıyoruz. Gelecek haftalarda daha iyi bir Trabzonspor olacak. Gelecek hafta Akçaabat Tütünspor'u yenerek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.
 
Rakipleri karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini dile getiren Kaynak, "Rakibimizi ciddiye alarak oynadık. Zayıf bir ekipti ama biz kendilerini tüm rakiplerimiz gibi ciddiye alarak oynadık. İyi alan daraltıp, çok top çalarak ve hızlı pas trafiği ile sonuca gitmeyi başardık" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor