Trabzonspor hem sahada hem forma satışlarında uçuşta

Trabzonspor Kulübü sadece sahada değil forma satışlarında da zirvede… 

Trabzonspor hem sahada hem forma satışlarında uçuşta

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, sahadaki yükselişini mağaza satışlarına da yansıttı.

200 BİN HEDEFİNE TAM GAZ GİDİYOR

Trabzonspor'da 9 ayda tam 155 bin forma satışı yapıldı. Bordo mavililer 200 bin hedefine sezon sonunda ulaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kulübün 9 aylık cirosu ise toplamda 60 milyon TL olduğu öğrenildi. 

Şu ana kadar 9 ayda 90 bin keşan desenli, 35 bin parçalı, 30 bin de bordo forma satışı gerçekleştiren Trabzonspor Kulübü, 2 yıl önce 17 milyon TL , geçen sene 35 milyon TL ciro yapmıştı. Hedeflerin tuturulması halinde ise bu sene bu rakam 75 milyon TL'yi bulacak. 

Futbolcuların maaşlarını ve giderlerini, yarıya kadar aşağı çeken, UEFA kriterlerini tutturan bordo mavili kulüp, mali anlamdaki atılımlarla bu sezon rakiplerine parmak ısırttı. Trabzonspor yılllık futbolculara ödeyeceği maaşın üç de birine yakınını ticari ürünler (TSCLUB)  mağazacılık kazançlarıyla ödeyecek duruma geldi. 

Ayrıca Akyazı MP Stadyumu’nda ikinci mağazasını Rizespor maçında açacak.

Trabzonspor yönetimi, kulübe sürekli gelir kaynağı olacak 2 büyük projeyi de sezon sonu gerçekleştirecek. Böylece kulüp gelecek yıllarda mali anlamda sıkıntı yaşamayacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler