Trabzonspor hem puan hem para kaybediyor

Bordo mavililer TFF primlerini de kaybederek maddi kayıp yaşıyor

Trabzonspor hem puan hem para kaybediyor

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’de bu sezon istikrarsız bir performans gösteren son 4 maçta ise galibiyeti unutan Trabzonspor puan kayıplarıyla birlikte maddi kayıp da yaşadı. Bordo mavililer puan kayıpları ile birlikte TFF’nin primlerini de kaybetti.

Bu sezon 2 Milyon 600 Bin TL olan galibiyet primini 4 kez alabilen Trabzonspor 4 kez de 1 Milyon 300 Bin TL’lik beraberlik primi hak etti. Bu beraberliklerin üçü son 4 haftada yaşanırken 4 maçta da mağlup olan Fırtına bu maçlardan prim kazancı elde edemedi.

Böylelikle Trabzonspor sadece son 4 haftada 6 Milyon 500 Bin Euro kaybetti.  Trabzonspor’un bu sezon toplamda kazandığı prim ise 15 Milyon 600 Bin Euro oldu.

Öte yandan TFF gelirleri temlik altında olduğu için kazanılan primler bordo mavililerin kasasına girmeden bankalar tarafından el koyularak borçlardan düşürülüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor