Trabzonspor hedefi belirledi!

TRABZONSPOR Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, takımın hedefini açıkladı

Trabzonspor hedefi belirledi!
Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, başarılı sonuçlar almayı sürdürerek sezon sonunda ilk 4 içerisinde yer almayı hedeflediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Avrupa Kupaları'na katılma noktasında yarıştığı rakibi Galatasaray'ı da mağlup ederek üst sıralara doğru yükselişini sürdüren Trabzonspor’un Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, sağlam adımlarla yola devam etmek istediklerini söyledi. Zorlu dönemlerden geçtiklerini anlatan Çubukçu, ''İlk yarıda alınan saha sonuçlarının ardından süreç daha da zorlaşmıştı ancak ikinci yarıda çıkış yakalayan bir takımımız var. Ayaklarımızın tam anlamıyla yere sağlam basması lazım. Bu yönde de ilerleyişimiz devam ediyor. Sabırla ve taraftarımızın desteğiyle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz'' dedi.

HEDEF İLK 4
Ligde geride kalan haftalarda ilk 4'e girmek için çalışacaklarını kaydeden Çubukçu, ''Şu anda 5’inci sıradayız. Hedefimiz ilk etapta ligi 4’üncü sırada bitirmek. Öncelikli hedefimiz bu ve bu amaç için uğraşacağız. Önümüzde Çaykur Rizespor maçı var ve şu anda buna odaklandık. Hedeflerimize ulaşma yolunda taraftarımıza da önemli görev düşüyor. Onların desteği bize ayrı bir güç veriyor. İnşallah hep birlikte başarılı sonuçlara imza atmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler