Trabzonspor hedefe kilitlendi

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Galatasaray'ı farklı yenerek eski günlerini hatırlatan Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında bu sezonki ilk dış saha galibiyetini alarak zirveye bir adamı daha yaklaşmayı hedefliyor. 

Trabzonspor hedefe kilitlendi

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerinden yapılıyor. Galatasaray galibiyetinin daha çok anlam kazanması için rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı planlayan Karadeniz ekibi, Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde ise bu sezon ilk dış saha galibiyeti almanın mücadelesini verecek. 

Deplasmanda ilk galibiyetini almak istiyor 
Bordo-mavililer bu sezon deplasmanda oynadığı iki maçta İstanbul'da Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olurken, Ankara'da ise MKE Ankaragücü karşısında 2-2'lik beraberlikle sahadan ayrıldı. İki maçta sadece 1 puan alan Trabzonspor, Karaman yönetiminde deplasmanda galibiyet hasretine son vermek istiyor. Trabzonspor, en son dış saha galibiyetini geçen sezonun 33. haftasında Bursaspor'u 3-1 yenerek elde etti. 13 Mayıs'ta oynanan karşılaşmanın ardından bordo-mavililer, 126 gün sonra dış sahada galibiyet hasretine son vermek için mücadele edecek. 

İki takımın dikkat çeken istatistiği 
Trabzonspor, ligde maçların ilk 30 dakikasında rakip filelere altı gol göndererek, bu sezon bu dakikalarda en fazla gol bulan takım konumunda. Alanyaspor ise karşılaşmaların ilk 30 dakikalık bölümlerinde henüz gol yemese de bordo-mavililerin bu istatistiği karşısında nasıl bir performans göstereceği ise merakla bekleniyor. 

En golcü Rodallega 
Trabzonspor'un en golcü ismi ise Kolombiyalı Hugo Rodallega oldu. Burak Yılmaz'ın sakatlığından golcü oyuncuyu aratmayan bir performans ortaya koyan Rodallega Aytemiz Alanyaspor maçında Ünal Karaman'ın en önemli kozlarından biri olacak. Ligde 3 golü bulunan Rodallega'yı 2 golle Nwakaeme ve 1'er golle Ekuban, Onazi, Novak ve Olcay Şahan takip etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler