Trabzonspor hayal kırıklığı yaşattı!

Spor Toto Süper Lige iyi bir başlangıç yaparak umutları artıran Trabzonspor son 3. haftada aldığı üst üste başarısız sonuçlarla hayal kırıklığı yaşattı.   Sahasında Bursaspor'u 1-0, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenen bordo-mavililer sahasında Akhibar Beledi

Trabzonspor hayal kırıklığı yaşattı!
Spor Toto Süper Lige iyi bir başlangıç yaparak umutları artıran Trabzonspor son 3. haftada aldığı üst üste başarısız sonuçlarla hayal kırıklığı yaşattı.
 
Sahasında Bursaspor'u 1-0, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenen bordo-mavililer sahasında Akhibar Belediyespor ile 2-2 berabere kalırken, deplasmanda Kayserispor'u 1-0 mağlup ederek ilk 4. hafta 10 puan toplayarak ligin zirvesinde yer almıştı.
 
GALATASARAY MAÇI İLE ÇÖKÜŞ BAŞLADI
 
Trabzonspor'da üst üste yaşanan puan kayıpları ise Galatasaray maçıyla başladı. Çok iyi başladığı maçta rakibine 1-0 mağlup olan Karadeniz ekibi ardından deplasmanda Osmanlıspor'a 3-1 ve sahasında son oynadığı maçta ise Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olarak son 3 haftayı puansız kapattı.
 
Gol yollarından sıkıntı yaşamak istemeyen Trabzonspor, geçtiğimiz sezon Benfica'dan Oscar Cardozo, Spartak Moskova'dan Majeed Waris, Fransa'nın Guingamp takımından Mustapha Yatabare ve Elazığspor'dan Deniz Yılmaz gibi forvetleri kadrosuna kattı. Waris ve Yatabare ile yollarını ayıran Trabzonspor, N'Doye kadrosuna katarak gol yollarındaki sıkıntıyı aşmanın planlarını yapsa da Senegalli forvet oyuncusu 7 hafta geride kalmasına rağmen meşin yuvarlığı ağlarla buluşturamadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor