Trabzonspor havayı yakaladı

Trabzonspor'da neşeli günler yaşanıyor

Trabzonspor havayı yakaladı
Süper Lig’de sezonu ilk 4 sıra içinde kapatarak 50. yılında hem Avrupa kupaları hem de şampiyonluk yarışının içinde olmanın hesaplarını yapan Trabzonspor’da keyifler tavan yaptı. Medical Park Arena’da ağırladığı Kardemir Karabükspor’u etkili futboluyla devirmeyi başaran Bordo-Mavililer, son iki maçta şanssızlık sonucu yaşadığı beraberlikleri unutturarak üst sıralara tırmanışını sürdürdü.

Takım kazanmaya alıştı 

Uzun süredir hayalini kurduğu ideal kadrosuna kavuşan teknik direktör Ersun Yanal’ın savunma ve hücum planları, Karabükspor karşısında makine gibi işlerken, kaçan birçok pozisyona rağmen alınan tek farklı galibiyet, Fırtına’yı Avrupa kupaları için daha da iddialı konuma taşıdı. Sahada görev yapan 11 Bordo-Mavili futbolcunun etkileşimli oyunu, Yanal’ın da gerektiği anlarda maça müdahaleleri, Trabzonspor’u kazanan bir takım kimliğine bürüdü.

Yanal, yeni seri istiyor 

2017 yılında ligde ve kupada 9 maça çıkan, elde ettiği 6 galibiyet, 3 beraberlikle yeni yılda kaybetmeyen tek takım olan Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 11 gol atarken, kalesinde ise sadece 2 gol görerek mükemmel bir istatistik tutturdu. Üst sıralardaki rakiplerine gözdağı veren Fırtına’nın deneyimli hocası Ersun Yanal, Beşiktaş maçına kadar çıkacakları 3 maçlık periyotta Akhisar (d), Galatasaray, ve Çaykur Rizespor’u (d) da devirerek yepyeni bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor