Trabzonspor Hamzaoğlu'nu bitirecek mi?

Geçtiğimiz yıl Cesare Prandelli'nin ipini çeken Trabzonspor, bu sezon da Hamza Hamzaoğlu için kritik virajda Sarı-kırmızılıların karşısına çıkıyor.   Galatasaray bugün Trabzonspor deplasmanında kader maçlarından birine çıkacak. Üst üste yaşanan puan kayıp

Trabzonspor Hamzaoğlu'nu bitirecek mi?
Geçtiğimiz yıl Cesare Prandelli'nin ipini çeken Trabzonspor, bu sezon da Hamza Hamzaoğlu için kritik virajda Sarı-kırmızılıların karşısına çıkıyor.
 
Galatasaray bugün Trabzonspor deplasmanında kader maçlarından birine çıkacak. Üst üste yaşanan puan kayıpları nedeniyle üst sıralardan uzaklaşan Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’ne de kötü bir başlangıç yaptı. Bu sonuçların ardından, Trabzon sınavının önemi de iki katına çıktı. 
 
Hâl böyle olunca, geçen sezon Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesini sağlayan seri akıllara geldi. 22 Kasım 2014’te TT Arena’da oynanan maçta, Ersun Yanal’lı Trabzonspor, Prandelli yönetimindeki Galatasaray’ı 3-0 devirmeyi başarmıştı. Bu mücadeleden 4 gün sonra Belçika’da Anderlecht, Aslan’ı 2-0 mağlup edince, 27 Kasım’da Prandelli’nin görevine son verilmiş ve Hamza Hamzaoğlu’na Galatasaray’da teknik direktörlük yolu açılmıştı.
 
Yöneticiler hata kolluyor
 
Trabzonspor’un bu sezona formda başlaması ve Fenerbahçe ile birlikte zirveyi domine etmesi, Galatasaray’ın eksik kadrosu, kötü formu ve yorgunluğuyla birlikte, Avni Aker’in atmosferi de düşünüldüğünde, ev sahibi ekibi önde gösteriliyor. Olası bir mağlubiyette ise Galatasaray’da çatlak seslerin daha da yükselmesi gündemde. Zira kulüpte birçok yöneticinin, Hamza hocayla yola devam etme fikrine sıcak bakmadığı biliniyor. Bir Trabzon yenilgisi sonrası Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılması durumunda ise ortaya hayli ilginç bir tablo çıkacak. Çünkü o dönem Prandelli’nin ipini çeken Ersun Yanal, bugün Hamza hocanın yerine düşünülen ilk isim olarak konuşuluyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor