Trabzonspor Habip Şen Futbol Günleri sona erdi

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde lösemi hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden bordo mavili oyuncu Habip Şen'in anısına düzenlenen futbol turnuvası tamamlandı.

Trabzonspor Habip Şen Futbol Günleri sona erdi

Trabzonspor Futbol Akademisi'nin Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği “Habib Şen Futbol Günleri” bugün oynanan final maçlarının ardından son buldu.

Kadir Özcan Tesisleri’nde düzenlenen törene Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Rıza Egemen, Okan Alemdaroğlu, Özer Bayraktar ve Adem Beder’le birlikte eski başkanlardan Özkan Sümer, bordo mavili oyunculardan Uğur Demirok, Zeki Yavru, Yusuf Yazıcı, Furkan Taş, Milli Eğitim Şube Müdürü Turan Erkit, turnuvaya ismini veren merhum oyuncu Habib Şen’in babası Hüseyin Şen ve bordo mavili taraftarlar katıldı.

Yeşiltepe İlkokulu şampiyon oldu

1 Nisan’da başlayan organizasyona 32 ilkokul katıldı. Bu okulları temsilen 512 öğrencinin mücadele ettiği turnuvanın finalinde Hasan Ali Yücel İlkokulu’nu 2-0 mağlup eden Yeşiltepe İlkokulu şampiyon oldu. Turnuvada Çaykara Merkez İlkokulu üçüncü, Prof. İhsan Koz İlkokulu ise dördüncü oldu.

Sümer: “Yönetimin ilgisi olağanüstü”

Oynanan final maçının ardından ödül törenine geçildi. İlk olarak kürsüye gelen eski başkanlardan Özkan Sümer, organizasyonu çok güzel ve yararlı bulduğunu belirterek, “Kulüp yöneticilerimizin bu organizasyona katılımı ve ilgisi beni çok mutlu etti. Hatta ilk kez böyle bir manzarayla karşı karşıyayım. Bu olağanüstü bir gelişme. Ayrıca teknik heyeti ve organizasyona katkı sağlayan herkesi kutluyorum” dedi.

Çubukçu: “Altyapımızın gelişmesi için çalışıyoruz”

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ise sporcuların gelişimine büyük önem verdiklerini belirterek, “Güzel bir organizasyonu daha başarıyla tamamladık. Bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederim. Yönetim Kurulu olarak altyapımızın gelişmesi için çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları katılımcılar tarafından verildi.

Habib Şen kimdir?

14 Ağustos 1992'de Trabzon'da dünyaya gelen Habib Şen, futbola başladığı Trabzonspor'da altyapının her kategorisinde oynadı. Habib, A2 Takımı'nda oynarken 2011 yılının Ocak ayında profesyonel sözleşme imzalamış ve ardından 1461 Trabzon takımına kiralanmıştı. Habib Şen, yakalandığı hastalık sonucu 17 Temmuz 2011'de hayatını kaybetmişti.




























 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler