Trabzonspor günlerce transferi için uğraşmıştı! Yeniden gündeme geldi

Trabzonspor, Petkovic transferini yeniden gündemine aldı.

Trabzonspor günlerce transferi için uğraşmıştı! Yeniden gündeme geldi

Trabzonspor, gelecek sezon için forvet hattını güçlendirme çalışmalarına hız kazandırdı. Kulüp, Leicester City'den ayrılacak olan Nijeryalı golcü Kelechi Iheanacho ve Gaziantep FK'da forma giyen Rumen santrfor George Draguş ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu oyuncuların yanı sıra, daha önce de ilgi gösterilen Hırvat forvet Bruno Petkovic için de yeniden girişimlerde bulunuluyor.

Dinamo Zagreb'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken 29 yaşındaki Petkovic, 34 maçta 17 gol atıp 8 asist yaparak kariyerinin zirvesine oynadı. Hırvatistan Milli Takımı formasıyla da 2024 yılında 5 maçta 3 gol kaydeden Petkovic'in Trabzonspor'a katılması için kulüp yöneticilerinin Hırvatistan'a giderek oyuncuyu ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz Eylül ayında Dinamo Zagreb ile sözleşmesini 2025 yılına kadar uzatan Petkovic'in sözleşmesinde 2.5 milyon euro serbest kalma bedeli bulunuyor ve Trabzonspor bu bedeli ödemeye hazır. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da transferi onayladığı ve deneyimli oyuncunun takıma katılmasını istediği belirtildi.

Öte yandan, Trabzonspor'un forvet hattını daha da güçlendirmek için Paul Onuachu'yu tekrar kiralamayı planladığı ifade ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor