Trabzonspor G.Saray'a ihtarname çekti mi?

Galatasaray’ın, Olcan Adın transferi için Trabzonspor’a 1 milyon Euro’luk taksidi ödemediği ve bu nedenle ihtarname çekildiği iddiaları ortaya atılmıştı. Konu hakkında konuşan Köksal Sadıklar, “Bu tarz haberler asılsızdır” dedi. Sezon başında Olcan Adın’ı

Trabzonspor G.Saray'a ihtarname çekti mi?
Galatasaray’ın, Olcan Adın transferi için Trabzonspor’a 1 milyon Euro’luk taksidi ödemediği ve bu nedenle ihtarname çekildiği iddiaları ortaya atılmıştı. Konu hakkında konuşan Köksal Sadıklar, “Bu tarz haberler asılsızdır” dedi.
 
Sezon başında Olcan Adın’ı Trabzonspor’dan 4 milyon Euro artı Salih Dursun karşılığında transfer eden Galatasaray hakkında önceki gün flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Hem yazılı basında hem de sosyal medyada, “Trabzonspor Kulübü, Olcan Adın transferinde 1 milyon Euro’luk taksidi ödemediği gerekçesiyle Galatasaray’a ihtarname çekti” haberleri dolaşıyordu. Konuyla ilgili konuşan yönetici Köksal Sadıklar, net bir şekilde intarname haberini yalanladı. Constant’ın durumu hakkında da açıklamalarda bulunan Sadıklar şöyle devam etti: Constant şu sıralar şehre adapte olma sorunu yaşıyor. İtalya’dan direkt Trabzon’a gelmesi nedeniyle kültür farklılığı yaşadı. Bu durumu umarım kısa süre içerisinde atlatır. Sezon sonunda Ersun hocamızın görüşüne göre hareket edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor