Trabzonspor golcü için acele etmiyor: Gündemdeki isim Tiquinho

Cornelius defterini kapatan Trabzonspor Tiquinho için görüşmelere devam ediyor. Ancak bordo mavililer acele edip hata yapmak da istemiyor

Trabzonspor golcü için acele etmiyor: Gündemdeki isim Tiquinho

Sağ bek ve kanat problemini Bruno Peres ile Gervinho hamleleriyle çözen Trabzonspor Abdullah Avcı, takımı taşıyabilecek net bir forvet istiyor. Bu doğrultuda çalışmalar tam gaz devam ederken, listedeki en önemli isimlerden Alexander Cornelius defterini Başkan Ahmet Ağaoğlu mali şartlar nedeniyle bizzat kapattı. Fırtına'da gözler alternatif isimlere çevrildi.

ACELE YOK

Porto'yla kendisini Avrupa'ya tanıtan, son olarak Çin ekibi Jinmen Tiger'da görev yapan Tiquinho Soares yapılan görüşmeler hızlandı. Brezilyalı forvete, tavan ücret olarak belirlenen 1.5 milyon Euro önerildi. 30 yaşındaki Tiquinho 'nun imza parası da istediği öğrenildi.

Öte yandan Sörloth konusunda Leipzig'in kararını da bekleyen bordo mavililer bu nedenle forvet transferinde aceleci davranıp hata yapmak istemiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor