Trabzonspor "gol kralı" için harekete geçti! Şartlar zorlanacak

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, golcü transferi için de harekete geçti.

Trabzonspor "gol kralı" için harekete geçti! Şartlar zorlanacak

Transfer çalışmalarına başlayan ve ilk transferini Kourbelis ile gerçekleştiren Trabzonspor, Bjelica'nın raporu doğrultusunda santrfor bölgesi için de temaslara başladı.

BOUPENDZA GÜNDEMDE

Trabzonspor'un, Türkiye'de Hatayspor forması da giyen ve gol krallığı yaşayan Aaron Boupendza için harekete geçtiği öğrenildi.

Aaron Boupendza için kulübü Al-Shabab ile geçtiğimiz hafta temas kurduğu öğrenilen Trabzonspor'un, ilk etapta transferde olumlu mesafe alamadığı ancak şartları zorlayacağı öğrenildi.

KİRALAMA SEÇENEĞİ DE MASADA

Boupendza'yı kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor'un, oyuncunun yüksek bonservis bedelinden ötürü kiralama formülünü de masada tuttuğu gelen haberler arasında.

GOL KRALI OLMUŞTU

Geçtiğimiz sezon Hatayspor forması altında 22 gol kaydeden ve Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Boupendza, 7 milyon Euro bedelle Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab'ın yolunu tutmuştu.

Al-Shabab kariyerinde şu ana dek 20 maça çıkan Gabonlu golcü oyuncunun 13 golü ve 3 asisti bulunuyor.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor