Trabzonspor Giuliano için FIFA’dan umutlu

Trabzonspor ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Giuliano transferi Çalhanoğlu olayını akıllara getirdi.

Trabzonspor Giuliano için FIFA’dan umutlu

Haber61 Spor Servisi - Trabzonspor’un transferde kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği  Giuliano transferinde yaşanan kriz çözüm bekliyor.


Kadrosunu güçlendirmek adına oyuncu transfer arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da Giuliano transferi için Zenit kulübü ile bonservis konusunda yapılan sözleşme olduğu ifade edilirken Fenerbahçe’nin bu oyuncuyu KAP’a bildirip ardından idmana çıkartması gündeme bomba gibi oturdu. Trabzonspor kurmaylarının konuyu FIFA’ya taşıdığı olayda resmi internet sitesinden konuyla ilgili "Kulübümüz Giuliano'nun satışıyla ilgili FIFA nezdinde hukuki işlem başlatılmıştır"açıklaması yapmıştı

Fenerbahçe bu hamle üstüne Rus kulübü ile temasa geçerek transferi resmi internet sitesinden açıkladı. Zenit kulübü de Twitter hesabından oyuncunun kariyerine Fenerbahçe'de devam edeceğini bildirdi.

Sosyal medyada Zenit kulübü ile yapılan ön protokolün bir sayfasının fotoğrafı dolaşırken bu belgenin gerçek mi olup olmadığı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.
fifa
TRABZONSPOR UMUTLU

FİFA’ya yapılan başvuruda bir dosya içinde birkaç belgenin olduğu ve bu belgelerde Zenit kulübü ile yapılan görüşmeler, konuşulan rakamlar ve ön protokol detaylarının yer aldığı belirtilirken bordo mavililerin FIFA'dan olmlu yanıt çıkmaısını beklediği kaydedildi.

Hatırlanacağı üzere Hakan Çalhanoğlu transferinde Trabzonspor oyuncu ile ön protokol imzalamış Çalhanoğlu Trabzonspor ile sözleşme imzalamamıştı. Konuyu FİFA’ya taşıyan dönemin Trabzonspor kurmayları oyuncunun 4 ay futboldan men cezası almasını sağlamıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor