Trabzonspor gibi Avcı da lider

Trabzonspor teknik direktörü Avcı yakaladığı istatistiklerle dikkat çekiyor

Trabzonspor gibi Avcı da lider

Trabzonspor Teknik direktörü Abdullah Avcı, geçtiğimiz sezondan beri takımlarının başında şampiyonluk mücadelesini son haftaya kadar sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray'ın teknik adamlarını da görev süresi boyunca geride bıraktı. Bordo-mavili takımın başında tekrar Spor Toto Süper Lig'e dönmesinin ardından Avcı, en çok puanı toplayan teknik direktör oldu. Avcı'nın göreve gelmesinin ardından Karadeniz ekibi, oynadığı 61 maçta 128 puan toplayarak liderlik koltuğunda yer aldı. Başarılı hocanın puan ortalası 2.10.

YABANCI 'AVCI'SI

Abdullah Avcı, elde ettiği istatistiklerle de öne çıkıyor. Son olarak yabancı meslektaşlarına karşı ezici üstünlüğü ile farklı bir seri yakaladı. Buna göre Avcı hem bu sezon genelindeki tüm teknik direktörlerle hem de 2014-2015'ten günümüze kadar Galatasaray'ın başında çıkan yabancı mevkidaşlarına yenilmedi. Başarılı çalıştırıcı, 14-15 sezonundan bu yana Galatasaray'ın başında Türk olmayan teknik direktörlere karşı çıktığı 6 maçta 6 galibiyet elde etti.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler