Trabzonspor Gervinho ile görüşüyor

Trabzonspor'da Parma'da forma giyen Gervinho ile görüşmeler başladı. 33'lük yıldızın transfere olumlu baktığı ifade edildi.

Trabzonspor Gervinho ile görüşüyor

Teknik direktör Abdullah Avcı ve izleme ekibinin verdiği isimler üzerinde transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor için geçtiğimiz günlerde Gervinho ismi ortaya atılmıştı.

Haber61'in edindiği bilgiye göre; Bordo mavili kulüp kulübü Parma ile sözleşmesi sona erecek Gervinho'ya teklif götürdü. Kariyerinin belki de son önemli transferini yapmaya hazırlanan 33 yaşındaki yıldız futbolcunun bu teklife sıcak baktığı kaydedildi. Fildişili futbolcuya tavan ücret olan 1.5 Milyon Euro teklif edildiği belirtildi. Bir çok teklif alan Gervinho'nun kısa süre içerisinde bordo mavili kulübe cevap vermesi bekleniyor

Teknik direktör Avcı'nın her iki kanatta da oynayabilen Gervinho ile hücum alternatiflerini arttırmayı hedeflediği kaydedildi.

Hızı ve tekniğiyle tanınan yıldız futbolcu kariyerinde Lille, Arsenal, Roma gibi takımlarda da forma giydi. 2016'da gittiği Çin'den İtalya'ya 2018'de Parma'ya transfer olarak dönen Gervinho bu sezon takımıyla çıktığı 5 maçta 1 gol kaydetti.

Bonservisine bugüne kadar 45.15 Milyon Euro ödenen 1,79 Boyundaki futbolcu Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nda 86 kez forma giyerken 23 gole imza attı.

Gervinho, Trabzonspor'un eski futbolcuları Zokora ve Sol Bamba ile de uzun süre milli takımda birlikte forma giymişti

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Gervinho ile görüşüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor