Trabzonspor geriden geldi

Trabzonspor, hazırlık karşılaşmasında Slovacko ile mücadele etti.

Trabzonspor geriden geldi

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya'da kamp yapan Trabzonspor, bugün (16.07.2022Cumartesi) kampta ikinci ve son hazırlık karşılaşmasını oynadı.

4 Temmuz'da başlayan kamptaki ilk hazırlık maçında Macaristan'ın MTK Budapeşte takımını Vitor Hugo ve Yusuf Erdoğan'ın golleriyle 2-1 mağlup eden bordo-mavililer, bu kez Çekya 1. Lig ekiplerinden Slovacko ile karşılaştı.

Trabzonspor'un kamp yaptığı Slovenya Futbol Federasyonunun tesislerinde oynanan karşılaşma, TSİ 19.00'da başladı.

Bordo mavililer karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Slovacko, 17 ve 27. dakikalarda Holzer ile 2-0 öne geçerken, Trabzonspor, 44 ve 66. dakikalarda Kouassi'nin golleriyle skoru 2-2 yaptı.

İlk 11'ler:

Trabzonspor: Muhammet Taha, Larsen, Ahmetcan, Hugo, Eren, Berat, Hamsik, Bakasetas, Vişça, Kouassi, Djaniny

Yedekler: Kağan, Hakan, Taha, Faruk Can, Siopis, Doğucan, Hakan Yeşil, Dorukhan, Kerem, Behlül, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Emrehan, Cornelius

Slovacko: Nguyen, Doski, Hofmann, Kadlec, Danicek, Reinberk, Holzer, Havlik, Travnik, Petrzela, Vecheta

Yedekler: Borek, Srubek, Levin, Kohut, Kozak, Brander, Sımko, Sınyavskıy, Polasek, Kalabıska, Sasınka, Juroska, Tomic, Merdovic
 

Trabzonspor geriden geldi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor