Trabzonspor genel kurulunda gerginlik

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na "Ahmetciğim" deyince tepki topladı...

Trabzonspor genel kurulunda gerginlik

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre merkezinde yapıldı.

Genel Kurulda kulüp genel Müdürü Sinan Zengin Mali tabloları okudu. Daha sonra Denetleme Kurulu başkan vekili İsmet Kesin Denetleme kurulu raporlarını okudu.

Ardından bu iki madde için Genel Kurul üyelerinin sözleri soruldu. İlk olarak konuşma yapan Hasan Fehmi Bayraktar söz alırken “-924 Milyon TL borç nedir başkana sormak istiyorum. Sokakta bir kişiye sorarsak orta derecede matematik bilen bir kişi bu şirket batık der. Bunu hepimiz yaptık. Biz nereye gidiyoruz. Altyapıyı ihmal ediyoruz. Niye biz altyapıyı kuruttuk. Trabzonspor’u sokakta bulmadık. Futbolcu keşfetmek akıl işi değil. Futbol aklı işi. Bu futbolcuları kime göndereceğiz daha sonra. Bu imza paraları nereden geliyor. Bu benden sonra tufan demektir. Ben şunu öğrenmek istiyorum. Bu borçları kim ödeyecek?” dedi.

GERGİNLİK YAŞANDI
Bayraktar konuşması sırasında Başkan Ahmet Ağaoğlu’na “Ahmetciğim” deyince gerginlik yaşandı. Başkan Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Kulüp Başkanına “Ahmetciğim” diye hitap edemezsin diyerek tepki gösterdi.

Bazı genel Kurul üyeleri de hasan Fehhi Bahraktar’a tepki gösterdi.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor