"Trabzonspor gençleşmekte geç kaldı"

Trabzonspor'un eski oyuncusu Kadir Keleş bordo mavili takımı değerlendirdi.

"Trabzonspor gençleşmekte geç kaldı"

 Akhisarspor'da göreve gelen teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yeni bir oluşuma girdiklerini ve bu sezon Spor Toto Süper Lig'e dönmek istediklerini belirten Kadir Keleş, "Takımımızda yeni bir oluşum var, iyi çalışıyoruz. Mehmet hoca ile birlikte takımda iyi bir arkadaşlık oluştu. Üstüne koyarak gidiyoruz. Belki bir alt lige düştük ama tekrar çıkmak için mücadele edeceğiz. Mücadeleyi takım arkadaşlarımızla hep birlikte vereceğiz. Tekrar Spor Toto Süper Lig'e dönmek istiyoruz" dedi.

Geçen sezon Süper Lig'e veda eden ve bu sezon Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele edecek olan Akhisarspor'un savunma oyuncusu Kadir Keleş,  açıklamalarda bulundu. 1'inci Lig'in kolay kulvar olmadığını dile getiren 31 yaşındaki futbolcu, "Hiçbir lig kolay değil. Her ligde bir mücadele var. Spor Toto 1'inci Lig de mücadelenin üst seviyede olduğu bir lig. Bizde mücadelenin içinden başarıyla çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"AKHİSARSPOR'DA KALMAM EN DOĞRUSUYDU, BEN DE KALDIM"

Beş yıldır Akhisarspor forması giydiğini ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Kadir Keleş, "Beş yıldır Akhisar'dayım, burada çok mutluyum. Başkanımız ve hocamız ile konuştuk, sağ olsunlar çok güzel şeyler söylediler. Kalmam en doğrusuydu, ben de kaldım. Akhisarspor için en iyi mücadeleyi yapacağım" diye konuştu.

"TRABZONSPOR'UN ÖNÜ AÇIK"

Trabzonspor'un genç kadro yapılanması için ne düşündüğü yönündeki soruya ise tecrübeli oyuncu, şu yanıtı verdi:

"Trabzonspor'un genç bir kadro yapılanmasına girmesi geç kalınmış bir durum, daha önce de yapılabilirdi. Bunun örnekleri var. 1461 Trabzon vardı; bu takımdaki oyuncuların çoğu şu an ligde mücadele ediyor. O oyuncuları da ellerinde tutsalar müthiş bir iskelet kadro yapabilirlerdi ve daha başarılı olurlardı. Ama yine de böyle devam ederlerse Trabzonspor'un önü açık olacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler